Avsnitt 18 – återhämtning i skogen

Återhämtning kan vara både vila för att kropp och hjärna ska kunna hämta kraft, men också att hämta hem sig själv från stress, oro och starka känslor. I detta avsnitt följer du med mig ut i skogen där jag delar med mig av mina funderingar om skogens påverkan på oss människor. Och avslöjar att jag pratar med trollen.

Det här avsnittet kan du med fördel lyssna på när du själv går i skogen. Det ger utrymme för att vara i nuet.

Ett svar på ”Avsnitt 18 – återhämtning i skogen”

  1. Skogen…🦋
    I det vackraste av tempel finner jag ro för mina tankar…
    i skogen kan jag bara vara, låta tankarna flöda fritt o låta gråten liksom glädjen få utlopp. Skogen talar utan ord…
    I känslan av vindens beröring doften av fuktig mossa på stigar som trampats i hundratals år av djur och människor möter jag mig själv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *