Avsnitt 19 – medkänsla

“It’s time for a compassion revolution.” säger Dalai Lama. Och det är vad avsnitt handlar om. Compassion för dig själv och compassion mot andra.

Mitt under en härlig vårpromenad säger min vän shamanen Lina Lanestrand “Nu vill jag intervjua dig i Självsnällpodden”. Och sagt och gjort, Lina tog över programledarrollen och vi kastade oss ut på en resa i medkänslans värld. Det blev ett samtal om vad självsnällhet betyder för mig och hur jag använder mig av compassion i min vardag och i mitt arbete. Välkommen att följa med oss under ett naket samtal när vi utforskar mod, smärta och respekt mot sig själv.

Ett svar på ”Avsnitt 19 – medkänsla”

  1. Kvalitetstid med mig själv..
    kl är 06.05 det är lördag morgon, det är min tid, min morgon den bästa tiden..
    Att ligga i min sköna vilstol i december-mörkret och lyssna till Marias och Linas varma kloka samtal om vikten av selfcompassion är verklig kvalitetstid med mig själv..
    Tack Malin för att du bjöd in mig till denna fina grupp 🦋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *