Kurser

Aktuellt under hösten 2020 och våren 2021

Stresshantering med compassion – start 8 november

Stresshantering med compassion är en onliekurs som vänder sig till dig som arbetar i ett människovårdande yrke. Vi som arbetar med människor är så skickliga att lyssna in andras behov och när vi fortbildar oss gör vi det för att bli bättre på vårt yrke och inte för att bli bättre på att vårda oss själva. Men den här utbildningen är bara för dig, för att du ska orka och kunna fortsätta att göra det du är bra på. Under sex söndagsmorgnar med start den 8 november får du kunskap kring hur du kan fortsätta att ge till andra, utan att ta av din egen energi. Empatin behöver inte ta slut om du lär dig hur du fyller på.
Start den 8 november
Läs mer mariahelander.se

Distansutbildning – Utbildning till Compassion coach – start 30 januari 2021


Nu öppnar jag upp för distansutbildning till Compassion coach, för dig som vill lära dig att coacha människor till större självsnällhet och compassion. Du får verktyg inom compassionmetoden, ACT, mindfulness, yinyoga och medveten andning för att kunna vägleda människor till inre och yttre hälsa.
Start den 30 januari 202
Läs mer och anmäl dig på mariahelander.se

Träffa rätt – webbkurs i att dejta självsnällt – start 25 januari 2021

Nu ger jag dig som singel möjlighet att utforska dig själv och din längtan. Den 25 januari 2021 startar jag en distanskurs för singlar i att träffa rätt partner. Du får under åtta timmar under åtta veckor redskapen att hantera det i dig som ligger i vägen för en hållbar relation. Vi går igenom anknytningsmönster, ACT och självsnällhet. Och min kloka och kunniga kollega Sofia Kreissl berättar om hur man utforskar sin egen lust, njutning och sexualitet för att kunna sätta sunda gränser och veta vad man vill ha ut av intimitet.

Läs mer om kursen och anmäl dig här. Hjälp dig själv att göra kärleken enkel och njutbar.